Tu ce-ti doresti, femeie?


Vad peste tot articole despre cat de ticalosi sunt barbatii si cat de des sunt inselate femeile, insa nu cred ca exista cauza fara efect. Iar daca esti de parere ca nimic din ceea ce ti se intampla nu e si din vina ta, inseamna ca nu ai inteles bine termenul de relatie. Sau nu ai cautat un om CU CARE sa traiesti, ci unul LANGA care sa traiesti.

beatiful,blackandwhite,cute,funny,love,nice-092d747b1ce0d0b40f8398e579decb4a_h

Barbatii sunt ca niste copii, atat timp cat le dai bomboane sunt multumiti. Daca portia se micsoreaza sau dispare, accepta si de la „straini” chiar daca au fost invatati de mici ca nu trebuie sa faca asta.

color,food,woman,beatiful,beauty,female-fc4208ccfc75032aad0689d4bf6af09a_h

Sexul inseamna putere si aceasta este la noi, chiar daca suntem considerate „sexul slab”. Un barbat nu va refuza niciodata o partida de sex, asigura-te doar ca esti tu cea care i-o ofera. Nu te astepta sa vina acasa si sa te roage, nu o sa vezi un barbat facand asta prea des. Foloseste-ti feminitatea si scoate la suprafata the „dirty mind” you have in you.

a_vinage_love_and_romance_illustration_2

Astept reteta pentru acel „mix bun” al vietii de care imi vorbea cineva zilele astea. Pana atunci suntem cu totii sclavi ai dorintelor noastre. Important e sa stim ce vrem, unde sa cautam si cum sa obtinem!

Intrebarea ramane in picioare, tu ce-ti doresti, femeie? Pasiune, extaz, fericire sau nopti singure acasa in care el isi ia toate astea de la una care ofera?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s