Esti mai bun in Decembrie, nu-i asa?


Trecem prin viaţă ca nişte marionete. Ne dorim ce au alţii, chiar dacă nu ne trebuie. Avem vise măreţe şi le îngropăm în faţa nevoilor false. Sărbătorim evenimente create de alţii şi urmăm calea fericirii lor. Fabricăm dorinţe ghidaţi de mândrie și vanitate. Vrem atât de multe şi nu facem nimic, pentru că e mai uşor să primim totul de-a gata.

Dar vine Crăciunul şi ne trezim dintr-o dată că suntem mai buni! Mă întreb: câţi simt cu adevărat nevoia asta? Câţi poartă în suflet dorinţa de a oferi fără a aștepta ceva în schimb?
5224907756_06318c3071Cea mai pură formă de a dărui este cea în care eşti dispus să dai tot, chiar dacă ştii că poţi rămâne gol, la propriu. Atunci când simţi că în inima ta zace un izvor de bucurie, când ştii că prezenţa ta în viaţa unui om face bine, si tie, si lui. Iar în momentul în care îi întâlneşti privirea si vezi acea sclipire de fericire, eşti conştient că ai primit cel mai frumos dar, iar sufletul tău este mai împlinit ca niciodată.

Ne trebuie atât de puţin să fim fericiţi şi totuşi ne încăpăţânăm să adunăm averi, să concurăm cu alţii şi să ne comparăm bunurile. Prezenţa noastră în această lume e atât de scurtă, de ce nu o facem să merite?photo,sculpturepottery,colors,photography-778ce15ec619ab8f6ca7654181cee1e1_h

Când eram copil, cel mai mult îmi doream să fac oamenii să zâmbească şi să cânt la pian, iar fericirea supremă însemna pentru mine să fiu ţinută de mâna.

Am reuşit să-i fac să zâmbească şi continui să fac asta, it’s my thing.  🙂

Am cântat și la pian după mulţi ani şi sunt şi acum fascinată de puterea pe care o are muzica în viaţa noastră.

Am fost ţinută de mâna, dar sunt puţini cei pe care i-am lăsat  să facă asta, pentru că “Fericirea Supremă” nu e pentru oricine.

Mi-e teamă de “un mâine” altfel decât cel de acum. Mi-e teamă de răutatea din oameni, pentru că am văzut-o şi nu o înţeleg.love-lock-like-heart-winter-snow-wallpaper1

Decembrie. ❄️🎁🎄☃️ 

Voi fi mai bună.

Voi dărui zâmbete chiar şi celor care nu le vor. 🙂

Voi dărui, pentru că mulţi au nevoie.

Voi dărui, pentru că mulţi nu ştiu cum e să primească.

Voi dărui, pentru că până şi un suflet întunecat se trezeşte în faţa binelui.

Voi dărui, pentru că înainte de toate sunt OM.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s